Home » Artiklar » Mattvätt istället för tippen i Stockholm

Mattvätt istället för tippen i Stockholm

  • av

Mattor får utstå mycket under en livstid. Men även om din matta ser anskrämlig ut så kan du slippa tippen och få en snygg matta genom en mattvätt i Stockholm.

Glad i hågen kommer du hem från butiken med en snygg matta. Du placerar den där du tänkt dig och står leende och beundrar din vackra matta. Visst var den egentligen alldeles för dyr men nu tackar du ändå dig själv för att du gjorde satsningen.

Dock tar det bara några dagar innan den första fläcken solkar ner mattan. Fredagsmyset blev istället en fredagssuck när du råkade tappa chips med dippa rakt ner på mattan. Trots att du var snabb med en våt trasa så går det inte att undvika att se fläcken lysa retande. Direkt börjar du kalkylera i huvudet vad en mattvätt kan tänkas kosta och om det är värt att göra det genast.

Rädda mattan med en mattvätt

De företag som erbjuder sig att tvätta matta i Stockholm har fått se många olika uppdrag under sin karriär. Det kan vara mattor som varit så smutsiga och fläckiga att de varit på väg till tippen, men har räddats i sista sekunden.

Eller så kan det bara vara så att det är en fläck som sticker ägaren i ögonen. För den som arbetar med mattvätt ger oftast rekommendationen att rengöra mattan direkt när en fläck har uppstått, då är den enklare att få bort, och att dessutom med jämna mellanrum fräscha upp dina mattor, så att de håller sig borta från tippen.