Home » Artiklar » Kontorsstädning Stockholm – frågor & svar 

Kontorsstädning Stockholm – frågor & svar 

  • av

Hur ser er nuvarande kontorsstädning i Stockholm ut – och finns det ett värde i att se över både partner och vad som inkluderas i tjänsten? 

I den här texten ska vi dels försöka ge dig som läsare råd gällande kontorsstäd i Stockholm och dels också visa varför det är en tjänst som förtjänar lite bättre behandling och omsorg än vad den idag får hos många företag. Vi gör detta genom att svara på några vanliga frågor – enligt följande: 

Varför är kontorsstädning i Stockholm viktig? 

Av flera skäl, men primärt så handlar det om att man genom att städa kan säkerställa en god arbetsmiljö där folk håller sig friska, där de anställda trivs och presterar bättre och där man dessutom kan visa upp sitt företag från bästa sida i samband med att kunder, affärspartners och investerare kommer på besök. Det handlar om att man betalar för en tjänst som ger väldigt mycket tillbaka. Hur mycket kostar exempelvis en sjukdag? 

Vilket företag ska man välja för kontorsstädning? 

Två saker är viktiga i samband med valet: flexibilitet och kunskap. Se alltid till att det företag ni anlitar kan möta era behov. Hur ofta ska städningen ske, under vilka timmar på dygnet och vilka ytor ska vara extra mycket i fokus? Se även till att företaget kan hålla en god kommunikation vad gäller exempelvis beställningar av rengöringsmedel och andra städartiklar. Viktigt är att er kontorsstädning i Stockholm utförs på ett säkert sätt. Att samma städare kommer är givet – och likaså att företaget har sunda rutiner vad gäller exempelvis larm och nycklar. Kunskap om kontorsstädning är också avgörande. Hur pass lång vana har man – och kan man verifiera detta genom att ge er nummer att ringa? Referenser är viktiga. 

Hur ofta ska en kontorsstädning ske? 

Det beror givetvis på hur pass stora ytor det handlar om, men allra minst så bör städningen ske två gånger i veckan. Som sagt dock, det är en tjänst som gör skillnad och att snarare utöka än att dra in på städningen kan vara en riktigt bra investering.