Home » Artiklar » Flyttstädning för nyblivna ungkarlar i Göteborg

Flyttstädning för nyblivna ungkarlar i Göteborg

  • av

Oavsett vad vissa verkar tro, är det inte så svårt att hitta en städfirma som utför flyttstädning i Göteborg. Det har Bengt lärt sig nu, alldeles på egen hand.

Bengt tittade på sitt badrum. Det såg okej ut. Sedan klättrade han upp på en pall och tog en titt på ventilen. Det var då han bestämde sig. Han tänkte INTE göra det här själv. Fy vad äckligt! Agneta måste ha slarvat med städningen i flera år. Vissa saker verkade aldrig ha blivit rengjorda.

Att Bengt var så säker på att det var Agneta som slarvat med städningen hade en enkel orsak: han tycker nämligen att det var hennes jobb att göra det. Själv hade han inte haft en tanke på att rycka in, under de trettio år de levt tillsammans. Och nu var det för sent. Agneta hade tröttnat, och lämnat honom ensam med det värsta av allt: flyttstädningen.

Så svårt är det inte att anlita flyttstädning i Göteborg

Agneta hade inte ens gett honom ett nummer till någon städfirma som utför flyttstäd i Göteborg. Bengt kokade inombords av ilska. Att han skulle behöva göra allt själv nuförtiden? Bara för en simpel skilsmässas skull? Själv verkade Agneta inte alls särskilt bekymrad över sitt nya liv. Han hade sett henne på stan, nyfönad i håret och dan.

Efter en lång stund lyckades han hitta vad som verkade vara en bra städfirma. Först hade han hamnat hos en försäljare av rengöringsprodukter, men de hade inte varit intresserade av att komma och städa åt honom. Men slutet gott, allting gott. När städfirman punktligt ringde på dörren, kände sig Bengt som en riktigt kapabel man som klarar sig själv.